Červen 2024 na Paloučku v Příšově

Víkendy mezi svými pro sezónu 2024 odstartovaly

V sobotu 15.června jsme oficiálně zahájili letní – prázdninové Víkendy mezi svými a tradičně jsme, při této příležitosti, oslavili s Pavlem Hlávkou i jeho narozeniny. Nejbližší přátelé přijeli už o den dříve, aby pomohli s přípravami, protože již znají, co to všechno obnáší a že každá pomocná ruka se bude velmi hodit.

Zbývalo posekat poslední pruh trávy, zrovna v tom jediném místě, kde je rovina a lze tam tedy postavit stany a co myslíte? Přestala nám fungovat sekačka. Sekačka stávkovala a byl to fakt problém, ale dobří duchové našeho Paloučku zapracovali a kde se vzal, tu se vzal, objevil se traktor. Dokonce s velmi ochotným a šikovným traktoristou.

Nejen, že nám posekal, ale zároveň nám i zpestřil odpoledne. Zírali jsme, jak se s tím velkým strojem, naprosto bravurně, pohybuje a vytáčí, na tom našem úzkém pruhu pro stanování. Chtěli jsme ho pohostit a pořádně poděkovat, ale ujel nám. Pane traktoristo, mnohokrát vám děkujeme.

Sobota se vydařila nad očekávání. I počasí se, po zamračeném pátku, rozjasnilo a sešla se skvělá parta. Staří známí, kamarádi i zcela nové tváře. S někým jsme se neviděli třeba celý rok nebo možná i déle a přijeli dokonce i lidé, kteří zavítali na Palouček úplně poprvé. Lidé se bavili, smáli a zpívali a tak to má být.

Hned následující víkend po této akci na Paloučku jsme měli další možnost se sejít. Bylo to ve Valašských Kloboukách – Královci a šlo o 22. sraz moderátorů, hostů a posluchačů Svobodného vysílače. I tam jsme byli, jak jinak, mezi svými. Jaké to bylo se dočtete zde.

Zbytek měsíce už proběhl spíše pracovně, neb tráva pořád roste a úroda dozrává 😀.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Vzpomínkové video SVCS 2014-2023

    Video z archivních fotografií, které byly pořízeny převážně na akcích SV za prvních deset let jeho působení v Československu.

  • Nejnovější články
  • Kategorie
  • Potkáme se na FB